Sidste nyt fra Monty & Co.

4. oktober 2010

Fantastisk kursus!

Silvia Trkman er et af mine forbilleder inden for agility, så der var ingen tvivl om, at jeg skulle med på hende kursus som foregik i denne uge. Det var første gang hun var i Danmark, så interessen var stor, men jeg fik en plads på et to-dages kursus i agility for begynderhunde. Hun havde også kursus i tricks, hvilket også kunne have været sjovt, men man nå nogle gange "nøjes"...

Hun satte nogle tanker igang hos mig, så nu skal der trænes. Både med Monty og så skal jeg spore mig ind på den "nye" måde at løbe på.Monty did it!
I går var vi til sidste del af DGI-turneringen. Det foregik i Viborg og der var spænding om, hvilken klub der løb med vandrepokalen. Monty gjorde sit til det, med 4 gode løb. Lidt småfejl, men det var vist føreren der fejlede... Samlet set blev han kåret som 3. bedste mellemhund i agilityklassen. Dyyygtig hund  =)

og og og.... DcH Herning genvandt vandrepokalen, så nu kan den pynte ude i klubben i hvertfald et år.12. september 2010

Det er alt for længe siden jeg har fået opdateret hjemmesiden, men nu har jeg så mange nyheder, at der må gøres noget.

Vi har i dag været til vores første DcH stævne. Det var på hjemmebane i Herning, så presset var stort. Jeg holdt hovedet koldt - glemte kun banen én gang (UPS) men jeg reddede den. Godt Monty ikke tager for meget initiativ ;)
Han skulle lige op i gear, men det blev skam til en placering for den flyvende gulvmoppe.
Se resultatet her

7. september 2010
DGI turnering i Ikast. Monty løb så fint. Han blev placeret som 6. bedste mellem hund. Han var 0,29 sekunder over banetiden, så det var lidt kedeligt, men han gav den gas og vi havde det sjovt.

14. august 2010
Udstilling i Vejen. Læs kritikken30. juni 2010

22. juni 2010
Monty har været til sit første DGI stævne. Første del (består af 3 dele) var i Herning, så vi havde hjemmebanefordel. Vi løb agility (bane med feltforhindringer) Han var super dygtig. Han blev placeret som nr. 8  i alt og blev 3. bedste mellemhund. Det er slet ikke så dårligt.


Allerede nu er forberedelserne til Verdensudstillingen i Herning begyndt. Monty bliver vasket og vasket, så vi er klar!

25. juni 2010
Specialudstilling i Vildbjerg. 59 hunde var tilmeldt.
Læs kritikken her

26. juni 2010
WDS i Herning. 91 hunde var tilmeldt. Det var toppen af kransekagen, så jeg regnede ikke med det store, men det gik okay. Det var SÅ fedt at se så mange Tibetanske Terriere på ét sted - og så mange flotte hunde.
Læs kritikken her


21. juni 2010


Så er der dømt ferie!! I forbindelse med WDS i Herning har jeg taget ferie. Der er nogle forberedelser til udstillingen, da Monty jo skal være stylet. Ikke ét hår må sidde forkert  ;)
Fredag skal han udstilles i Vildbjerg. Det er en specialudstilling Tibetanerklubben har arrangeret. Det bliver spændende at se så mange tibetanere.
Lørdag gælder det WDS i Herning. Der er tilmeldt 91 tibetanere. Vildt!
Ses vi??
Hal F, ring 23 fra kl. 9.305. maj 2010

Et forsinket tillykke til Monty med de 3 år
Monty 3 år

Der er opdateret under "træning - agility"17. februar 2010

Ja bedre sent end aldrig, så G
odt Nytår.
Klokken slår, tiden går....og med Benjamin i huset, så er der nok at få tiden til at gå med. Jeg må nok indrømme at der er ting, der er blevet sat i bero efter hans ankomst, og det må nok være opdatering af hjemmesiden, men nu vil jeg forsøge at blive bedre til det.

Benjamin og Monty i skøn forening  =0)

Det er sket lidt siden sidst. Der er opdateringer under "træning - agility".26. november 2009

Så blev årets sidste udstilling - juleudstillingen - overstået. Det var ikke det rene succes, men jeg må nok sige, at dommerens bedømmelse ikke går mig på, da hende og jeg ikke har samme smag - overhovedet!
Læs kritikken her
9. november 2009

Så blev weekendens sidste internationale udstilling overstået. Det var en blandet fornøjelse, da det her blev helt klart at den samme hund kan sove sig fra fejl...  ;0) Dommeren om lørdagen dømte for nogle ting, som dommeren om søndagen ikke bed mærke i. Lidt sjovt, at der er så meget forskel.
Læs kritikkerne her
Tosafoto var og tage billeder af Monty, så jeg glæder mig til at få dem, så I også kan nyde dem.
6. november 2009


Så er Monty blevet vasket til weekendens udstilling i Herning.
Lørdag: Hal M, ring 25, kl. 9.
Søndag: Hal C, ring 3, kl. 9.

Håber vi ses!1. november 2009

Bette Monty er i dag blevet vasket og blev bare så fin  =0)


Det fik han så hurtigt spoleret!!!!! Han fejrede den nyvaskede pels med at udvide vores gåtur. Han fik færten,formentlig af en løbsk tæve, og løb derefter sin egen tur. Jeg prøvede at råbe ham op, men hørelsen var åbenbart forsvundet... ha ha
Jeg gik hjem med Benjamin og Snukki og ringede efter min mor, så jeg kunne cykle ud og lede efter min kære m--hund  ;0)   Jeg fandt ham og det så ret sjovt ud, da jeg cyklede op på siden af ham og spurgte (meget bestemt): "Hvad laver du..?" Han krøb med det samme, da han jo godt vidste det var skidt det han havde gang i. Han fik snor på og jeg cyklede meget bestemt hjem med ham.
Den fine nyvaskede hund...ja...lidt fin er han da endnu, men poterne er ikke så hvide som da vi startede gåturen.  ;0) 12. oktober 2009


Jow jow... Mange ting kan lade sig gøre....  ;0)
Monty, Maya, Lotte og jeg selv har været på udstilling i Års. Trods en oliekrise i Montys pels gik det hele jo faktisk ret godt. Læs kritikken
KÆMPE TILLYKKE TIL LOTTE MED MAYA DER BLEV
DANSK CHAMPION
Maya Dansk Champion5. oktober 2009

Monty har været til Klubmesterskaberne i DcH Herning. Han fik en 4. plads.
Læs mere om det her26. juni 2009

Så er Benjamin blevet 5 måneder. Sikke hurtigt tiden går.
Vi har været på en dejlig ferie i Harzen, men inden da var jeg på udstilling i Vejen. Vores første gang i åben klasse. Læs kritikken

Benjamin følger allerede mor's interesse på nærmeste hold  :0)
 
Hvalpen på billedet er Patou's Kashi. Eva mente desværre ikke at hun skulle med til Vildbjerg.. :0/21. april 2009

Monty 2 årTILLYKKE
Monty 2 år

Vi har været på udstilling i Hedensted. Det var en super dejlig dag med et rigtig godt resultat. Læs kritikken.

Spisetid24. februar 2009

Så er der lidt opdateringer-se forsiden!

Svaret fra DKK er endelig kommet, så 3. gang var lykkens gang. Heldigvis viste det sig, at albuerne er som de skal være. Det havde jeg også regnet med, men man ved jo aldrig!

Jeg har været på udstilling for første gang efter fødslen. Jeg havde allieret mig med min mor, så hun kunne passe Benjamin når jeg skulle i ringen, men lillemanden sov fra det hele. Måtte vække ham så han kunne få noget mad, så mormor stod og kedede sig på sidelinien... Udstillingen gik super godt. Monty opførte sig som altid meget eksemplarisk og fik sin 1. præmie. Han tager dog ikke lange nok skridt, så det er lidt træls. Denne gang var det nok mere min skyld end hans, da jeg ikke er helt på toppen efter kejsersnittet.

Der skal lyde en KÆMPE TAK til Lotte for den store indsats hun gjorde inden udstillingen med Monty. Hun både børstede og vaskede ham inden dagen, da jeg ikke må noget som helst efter kejsersnittet.
TAK Lotte!12. februar 2009

Så er jeg tilbage!! Computeren har været brudt ned igen, og så skulle jeg lige have overstået en fødsel.

Det er der kommet en dejlig dreng ud af. Han skal hedde Benjamin Boye Stougaard. Han var jo en stor dreng, så det endte desværre med akut kejsersnit. Han kom til verden den 22. januar kl. 6.48, efter 12 timers arbejde fra min side. Puha, MEN det var det hele værd!!  :0)
 Benjamin25. november 2008

I lørdags tog Monty og jeg så turen til Fyn. Der var juleudstilling med efterfølgende julefrokost. Desværre skulle jeg hjem til 2x30 års fødselsdag, så julefrokosten må jeg have til gode.   =0)
Resultatet fra udstillingen er ikke noget at prale af, da vi fik vores første 2. præmie!
Læs kritikken her!8. november 2008

Hjemvendt fra udstillingen i Herning.
Det gik sådan set fint nok, men man vil jo altid gerne have en bedre placering når det kan lade sig gøre.
Læs kritikken her!8. oktober 2008

Ja, jeg havde jo regnet med at skulle på udstillingen i Års her på søndag, men det bliver der ikke noget af. Monty fik i mandags konstateret kennelhoste.  :o(   Han fik hos Dr. Dyr noget antibiotika og hostestillende og faktisk allerede tirsdag morgen hostede han ikke, så det har været meget positivt.

Nu skal han være isoleret fra andre hunde i 4 uger. Ikke sjovt!!!!
Jeg kan heldigvis komme med til udstillingen i Herning (8. november). Så må vi se hvor godt han klarer det. Helt vild er han jo nok til den tid, når han ikke kan løbe løs som han plejer.

Snukki har ikke fået nogle symptomer endnu, og jeg håber han går fri, men risikoen for smitte er jo ret stor, så vi ser tiden an.5. oktober 2008

Så er der en del opdateringer:
Udstillinger: Brøndby, Vejen og Nyborg.
Monty's side: Han har fået sine hofter fotograferet, og hans status er A.
Monty's agilitytræning3. oktober 2008

Ja lige nu er jeg jo ret stolt af mig selv, for jeg har helt fået computeren til at virke og har så sandelig også fået dette opdateringssystem op at køre.

Dejligt, så I alle ved at hjemmesiden stadig lever.

Jeg vender tilbage hurtigst muligt!4. maj 2008

Hjemvendt (i går) fra udstillingen i Hillerød.
Lotte, hundene og jeg overnattede fra fredag til lørdag på et yderst dårligt bed and breakfast i Helsinge. Hundene syntes dog ikke det var det værste sted. Der var masser af plads, så de kunne lege - og det gjorde de!!!
Lørdag da vi kom op fik vi selvfølgelig morgenmad. Vi havde god tid, da tibetanerne var de sidste der skulle i ringen. Vi børstede derfor hundene godt igennem inden vi kørte ind til udstillingen. Det var dejligt med så meget tid!
Vi havde lånt et telt, da udstillingen var udendørs, men vejret viste sig jo fra sin rigtig gode side, så vi fik det aldrig slået op.

Det rygtedes at dommeren var streng, så nerverne kom hurtigt snigende. Monty var den eneste unghund, men det betyder ikke at man nødvendigvis får en god placering og kritik. Det var heldigvis ikke tilfældet for Monty. Han fik en 1. præmie og blev selvfølgelig 1. vinder, da han jo var den eneste. Læs kritikken her11. april 2008

Så kom der hvalpe hos Kennel Doolydogs - golden retriever. Det blev til 6 tæver og 5 hanner. Kontakt Lene Brogaard for yderligere information.


24. marts 2008

Turen gik lørdag til udstilling i Næstved. Monty's placering blev igen: 1. præmie, 2. vinder. Læs hans kritik her.

Vi skulle udstille i går, søndag, men Lotte og jeg havde lejet et værelse, så vi kunne overnatte, så vi slap for den lange køretur to gange på samme dag.
Det var en rigtig dejlig og afslappet tur, så hvis vi en anden gang drager til Sjælland, bliver det på samme måde - med en overnatning.
Monty syntes det var dejligt at have to piger med sig. Specielt dejlig var Binti, da hun lige havde overstået sin løbetid. Binti var desværre ikke afvisende overfor Monty, så vi skulle hele tiden have et øje på mindst én af dem, da Lotte ikke syntes der skulle komme hvalpe nu  ;0) Heldigvis kunne vi sove i hvert vores rum, så der var ingen der behøvede at komme i bur.

Sneen er også kommet til Danmark i dag. Monty og Snukki tog sig en ordentlig løbetur...
Endelig sne

ben

4. marts 2008

Tillykke til SnukkiTillykke gamle dreng!

Snukki 10 år.
Snukki

ben

23. februar 2008

I dag er det Henriks førselsdag, hurra hurra hurraaaaaaa....
Henrik 28 år   Monty med flag

ben

17. februar 2008

Så er Monty og jeg kommet hjem fra udstilling i Odense. Det var en rigtig god dag. Turen derover, sammen med Lotte og Binti, var smertefri, som altid. Der var rigtig mange mennesker omkring ringene, men vi stod meget heldigt, i et hjørne, så der var ikke så mange mennesker.

Monty klarede sig rigtig flot: 1. præmie, 2. vinder. Læs hans kritik her.
Binti fik samme resultat. Tillykke Lotte.

Juli 2007 - februar 2008

Der er jo sket en del siden Monty kom ind i vores hjem og hjerter. Han har bla. været på udstilling i Silkeborg, læs kritikken, Køge, læs kritikken, Herning, læs kritikken og Hårslev, læs kritikken. Han tager alt med ophøjet ro, bla. Vildbjerg Cup (stort fodboldstævne), nytårs aften, hundeskoven, heste o.s.v... Jamen nærmest alt. Noget der gør ham rigtig bange, er trapper og dem har vi ikke nogen af, så det går.

ben

14. februar 2007

Så er hjemmesiden kommet op at køre, men der er stadig ret meget der skal laves. Jeg har fundet ud af, at det faktisk er et ret stort projekt. Gudskelov er jeg så heldig, at få hjælp af Anita Johansen som jeg går på hvalpehold sammen med. Hun har McGee som er en Border Collie. Monty og McGee er forøvrigt også bedste legekammerater.

Min historie om Monty:

Jeg havde i længe ønsket mig hund nr. 2, men tiden og naboerne skulle lige modne.
Endelig - I august 2006 blev jeg skrevet op til en hvalp på Fyn. Hvalpene kom til verden og vi fulgte den hvalp vi havde fået tildelt. Det var skønt. Desværre fik vi at vide, da han var 7 uger, at han havde lidt underbid. Vi blev enige om, at vi måtte frasige ham, da jeg var helt sikker på at ville bruge ham til udstilling og avl, og underbid er ikke godkendt. Det var en meget svær beslutning, da det jo allerede var "vores" hund. Jeg har ikke grædt så meget over en hund før, som jo ikke engang har været rigtigt hos mig.
Nå... Vi søgte nu med lys og lygte efter en hvalp, da vi jo havde forventet at få en hvalp. Jeg kiggede rundt på forskellige hjemmesider, og endte på den svenske tibetanerklub, hvor jeg kunne se, at Kennel Ömsikka's havde hvalpe. De var på dette tidspunkt 10 uger gamle. Jeg kontaktede dem pr. mail og til mit held var der én hvalp tilbage. Vi fik tilsendt billeder, og ja..resten kan I selv regne ud. Se flere billeder her

Den 5. juli 2007 kom vi hjem med vores nye lile baby!
Ömsikkas Astor af Ricko - Monty

Ja så lille var Monty da vi hentede ham.
Fra venstre: Avleren Ove, mig selv, Henrik og Rigmor (Ove's kone)

Avlerne og os