Lydighed


Monty har indtil videre gennemgået DcH's hvalpekursus. Det er utroligt så hurtigt de lærer. Hvis I vil læse om vores træning, så kig her: Hvalpehold - august 2007 (Der er flere sider!).

Monty viser samarbejdsvillighed. Han er meget opmærksom og hurtig til at lære. Det kniber lidt når snoren kommer af! Så ved han godt at jeg ikke kan nå ham, men hvis der ikke er for mange forstyrrelser, så går det rigtig godt.

Nu er vi rykket op på fortsætterhold - Almen lydighed.
Det er nu vi skal dybere ind i lydigheden med bla. spor, rundering, apportering og meget mere.
Monty var de første par gange noget ukoncentreret, da han mente, at der skulle leges med alle de nye hunde. Nu går det meget bedre.
Sidste træning introducerede vi apport for hundene. Det er ikke noget Monty finder interessant, men med træning skal det nok komme.

Så er Monty begyndt at fatte interesse for træningen. Han er faktisk rigtig dygtig! Lineføring har han helt fat i og fri ved fod går også godt.
Vi træner fremad-øvelsen til 7 spande og det kører også! Jae, det går faktisk ret godt.

Maj 2008:
Så rykker vi igen!
Almen lydighed lukker ned for vores hvalpehold. Nogle er kommet videre på D-hold (lydighed) og så er der vi andre der kommer på agility-begynder. Jeg glæder mig vildt meget. Håber det er noget Monty syntes er lidt mere spændende end lydighed, selvom han faktisk er ret god til det.